Burrata salade met Mortadella

Burrata salade met mortadella
Burrata salade met mortadella

Burrata met mortadella

Deze burrata salade met mortadella is zo’n fijne combi. Burrata is een verse Italiaanse kaas. De burrata is heel romig van binnen en heeft niet veel nodig. Dit is dan ook een eenvoudige salade, maar met zoveel smaak. Snel gemaakt en heerlijk bij de lunch of als voorgerecht. De mortadella bak ik even op zodat de smaak van de mortadella net even wat meer naar voren komt. Kies hier een goede balsamicosiroop uit en ga niet voor minder. Kan je dit niet vinden gebruik dan gewoon een goede olijfolie. Serveer er een lekkere Focaccia met olijven en zeezout bij.

Burrata salade met Mortadella

Course: Lunch, Voorgerecht
Porties

1

Ingredients

  • 1 burrata

  • 5 cherrytomaatjes

  • 6 plakjes mortadella

  • rucola

  • balsamicosiroop

  • klein handje pistachenootjes

Directions

  • Bak de pistachenootjes op de koekenpan en snij ze door.
  • Snij de tomaatjes in vieren.⁠
  • Leg de burrata in het midden van het bord en leg de tomaatjes en rucola er om heen.⁠
  • Mortadella even aanbakken in een koekenpan en om de burrata op het bord leggen.⁠
  • Doe er wat balsamicosiroop op en maak het af met lekkere olijfolie.⁠
  • Serveer gelijk uit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *