Burrata salade met Mortadella

Burrata met mortadella
Deze burrata salade met mortadella is zo’n fijne combi. Burrata is een verse Italiaanse kaas. De burrata is heel romig van binnen en heeft niet veel nodig. Dit is dan ook een eenvoudige salade, maar met zoveel smaak. Snel gemaakt en heerlijk bij de lunch of als voorgerecht. De mortadella bak ik even op zodat de smaak van de mortadella net even wat meer naar voren komt. Kies hier een goede balsamicosiroop uit en ga niet voor minder. Kan je dit niet vinden gebruik dan gewoon een goede olijfolie. Serveer er een lekkere Focaccia met olijven en zeezout bij.
Burrata salade met Mortadella
Course: Lunch, VoorgerechtPorties
1
Ingredients
1 burrata
5 cherrytomaatjes
6 plakjes mortadella
rucola
balsamicosiroop
klein handje pistachenootjes
Directions
- Bak de pistachenootjes op de koekenpan en snij ze door.
- Snij de tomaatjes in vieren.
- Leg de burrata in het midden van het bord en leg de tomaatjes en rucola er om heen.
- Mortadella even aanbakken in een koekenpan en om de burrata op het bord leggen.
- Doe er wat balsamicosiroop op en maak het af met lekkere olijfolie.
- Serveer gelijk uit.