Gevuld stokbrood met gehakt en nduja

Gevuld stokbrood
Dit gevuld stokbrood met gehakt en nduja, moet je echt eens proberen. De slager heeft echt de heerlijkste gevulde stokbroodjes, maar ja die heeft 3 soorten en daar houdt het dan op. Een mens wil ook weleens wat anders. En het is echt super simpel en snel om een gevuld stokbroodje zelf te maken. Die kant en klare broodjes moeten vaak ook nog wel 20 minuten in de oven en deze net iets langer en je moet even het gehakt mengen, maar veel meer tijd kost het dus niet.
Nduja
Ik heb gekozen om het gehakt te mengen met nduja. Nudja is een pittige, smeerbare varkensworst. Het is echt lekker pittig dus hou je niet van pittig dan is dit niet echt iets voor je. Je kan het uit het potje zo op een stokbroodje smeren, maar ik heb het aan het gehakt toegevoegd zodat deze lekker pittig wordt. Helaas is nduja niet bij de supermarkt te krijgen. Je kan het online bij crisp kopen, maar tegenwoordig is het ook te koop bij de supermarkt nduja.
Ook lekkere gerechten met nduja Flammkuchen met nduja en venkelworstjes
Gevuld stokbrood met gehakt en nduja
Course: Laatste berichten1
Ingredients
200 gr kipgehakt
1 el nduja (te koop bij crisp)
50 gr geraspte kaas
klein afbak stokbroodje
peper en zout
Directions
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Meng het gehakt met de nduja, peper en zout.
- Hol het stokbrood uit, en doe hier het gehaktmengsel in. Strooi de kaas erover.
- Bak voor 25 a 30 minuten af in de oven.