Gnocchi met truffeltapenade

Gnocchi met truffeltapenade
Laatst mocht ik pasta testen en daar zat gnocchi bij. Ik had nog nooit gnocchi gegeten en dacht eigenlijk dat het een beetje een droge hap zou zijn. Dit is zeker niet waar ze zijn heerlijk romig van binnen en ik heb ze gebakken waardoor ze een lekker krokant korstje krijgen. De smaak van truffel is sowieso goed en dan bij de gnocchi met de truffelsalami maakt het echt af.
Het hoort ook zeker in het rijtje makkelijke maaltijd. Het staat snel op tafel mis je de gnocchi koopt natuurlijk je kan ze ook zelf maken, maar dan duurt het een stukje langer.
Gnocchi met truffeltapenade
Course: Laatste berichtenPorties
2
Ingredients
1 pak gnocchi
3 tl truffeltapenade
1 wortel in plakjes
1 doosje truffelsalami
parmezaanse kaas
Directions
- Bak de wortel 5 minuten in wat olie.
- Voeg de gnocchi toe en bak 5 minuten mee.
- Voeg 3 theelepels truffeltapenade toe.
- Snij de truffelsalami in reepjes en voeg toe.
- Bak alles nog 5 minuten zodat de smaken goed mengen.
- Lekker met een groene salade en parmezaanse kaas.