Pittige kurkuma garnalen met uitjes

Pittige kurkuma garnalen
Deze pittige kurkuma garnalen met uitjes zijn lekker, pittig en bovendien super makkelijk om te maken. Ze zijn lekker als onderdeel van een maaltijd of als lunch met een lekker broodje. Als je gasten krijg is dit ook een fijn voorgerecht. Je kruid de garnalen van te voren en je hoeft ze dan alleen nog maar even te bakken als de gasten er zijn. Serveer er een lekker broodje bij en je maak echt indruk bij je gasten.
Duurzame garnalen
Ik probeer altijd duurzame vis te kopen en let dan dus ook goed op of het een ASC of MSC keurmerk heeft. Als dat zo is zit je eigenlijk altijd wel goed. koop je verse vis let dan op waar de vis vandaan komt en kijk op https://www.goodfish.nl welke vis je het beste kan eten. Ik heb voor dit gerecht deze https://www.ah.nl/producten/product/wi371594/ah-cocktail-garnalen gebruikt. Dit zijn diepvries garnalen, maar zijn heerlijke garnalen met het ASC keurmerk.
Geniet van deze pittige kurkuma garnalen met uitjes en laat vooral een reactie achter met wat je ervan vind.
Pittige kurkuma garnalen met uitjes
2
Ingredients
250 gr garnalen
1 tl kurkuma
1/2 tl gemberpoeder
1/2 tl chilipoeder
1/2 tl komijn
1 tl koriander poeder
1 ui
Directions
- Meng alle kruiden met de garnalen. Laat even intrekken.
- Snij ondertussen de ui in ringen en bak deze. Ze mogen best wel een beetje krokant worden.
- Bak de garnalen in olie in 5 tot 20 minuten gaar.
- Serveer met de uitjes er bovenop.