Tiramisu met limoncello

Tiramisu met limoncello
Tiramisu met limoncello is erg lekker in de zomer. Hij is frisser dan de traditionele tiramisu. Nu ben ik sowieso wel een tiramisu fan dus de traditionele lust ik dus ook heus wel in de zomer. Dit is gewoon een leuke variatie. Dit dessert kan je heel makkelijk van te voren maken, eigenlijk moet dit want dit komt de smaak zeker ten. goede. Daarom is het ook makkelijk als je gasten heb en dit op tafel zet. Ze gaan het zeker een leuke variant vinden en de smaak is echt zo heerlijk.
Tiramisu met limoncello
Course: Laatste berichtenPorties
2
Ingredients
2 eidooiers
30 grsuiker
200 gr mascarpone
100 ml slagroom
3 el limoncello
sap van 1 citroen
1 pak lange vingers
Directions
- Klop de eidooiers met 20 gram suiker tot een romige crème.
- Roer de mascarpone los met een vork en meng met de eidooiers
- Slagroom met de rest van de suiker stijf kloppen en voeg dan toe aan het mascarponemengsel.
- Giet de limoncello en citroensap in een diep bord. Doop de lange vingers hier kort in en leg in het glaasje.
- Doe hier wat van het mascarpone mengsel op. Herhaal dit en eindig met het mascarpone mengsel en strooi hier wat citroenrasp op. Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast. Ik heb ze een dag van te voren gemaakt. Als je hier tijd voor heb smaken ze het allerlekkerst.