Meng de geitenkaas, 3 chipotle pepers uit het blikje (dus niet het hele blikje), uienpoeder, komijn, citroensap en ahornsiroop in de keukenmachine.
Snij de kipfilet doormidden. Snij de filets daarna in, maar niet door. Sla open en sla plat met een deegroller of pan. Leg de kipfilets op een stuk huishoudfolie en vul ze met he mengsel en rol met de huishoudfolie op. Rol goed op en gebruik genoeg huishoudfolie zodat er geen water bij de kip kan. Draai de zijkanten dicht.
Neem een pan waar de rol in past en vul met water. Laat het wat er niet hoger dan 80 graden komen en zeker niet koken. Leg de rol er voor 15 minuten in. De kip gaart nu en blijf makkelijker in vorm en de vulling loopt er minder snel uit straks met bakken.
Was alvast de spinazie en maak goed droog. Bak de spinazie in een koekenpan. Je ziet als de spiaznie slinkt dat het gaar is en uit de pan kan Doe de spinazie na het bakken in het vergiet. Zo lekt het overtollig water uit de spinazie. Doe in de koekenpan de ui en bak deze glazig voeg de pijnboompitten toe.
Ondertussen kan de kip uit de pan. haal de huishoudfolie eraf en bak de kip bruin in de koekenpan.
Voeg bij de pijnboompitten en ui de spinazie, creme frache, peper en zout. en Bak nog 1 minuut.
Eet smakelijk!