Ga terug

Bruschetta met courgette en geitenkaas

Voorbereidingstijd10 min
Bereidingstijd10 min
Totale tijd20 min
Porties: 6

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 1 el neutrale olie
  • ½ courgette
  • 100 gr geitenkaas
  • 100 gr ricotta
  • 1 el honing en extra voor over de broodjes
  • 25 gr noten

Instructies

  • Snij de stokbrood in plakken en smeer beide kanten in met neutrale olie. Rooster ze aan beide kanten 5 minuten in de oven. De ene oven gaat sneller dan de andere dus hou het in de gaten. Zorg dat ze goudbruin zijn.
  • Meng de geitenkaas met de ricotta en 1 el honing. Rooster de noten in een koekenpan en snij ze grof. Snij de courgette in plakjes en grill in een grillpan.
  • Haal de broodjes uit de oven en laat even afkoelen. Smeer ze in met het geitenkaasmengsel, courgette, nootjes en maak af met wat honing.