Ga terug

Spaghetti met gehaktballen

Gang: Hoofdgerecht
Porties: 2

Ingrediënten

  • spaghetti
  • 250 gr kipgehakt
  • 1 rode peper fijngesneden
  • 25 gr parmezaanse kaas
  • ½ tl uienpoeder
  • ½ tl paprikapoeder
  • peper
  • zout
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 tenen knoflook gesnipperd
  • 1 courgette in blokjes
  • 10 champignons in plakjes
  • 1 pot tomatensaus (kan elke willekeurige) la molisana pastasaus marinara
  • 1 pakje Boursin 80 gram

Instructies

  • Kook de spaghetti volgens de verpakking.
  • Meng kipgehakt met rode peper, parmezaanse kaas, uienpoeder, paprikapoeder, peper en zout. Draai er balletjes van ongeveer 2 cm van. Dan heb je ongeveer 6 balletjes. Bak deze gaar in een koekenpan.
  • Haal de balletjes eruit en zet apart. Bak in dezelfde pan de ui en knoflook aan, voeg er dan de courgette en champignons toe. Bak dit voor 5 minuten aan. Doe de tomatensaus en de Boursin erdoor. Laat de Boursin goed smelten. Meng dan de spaghetti erdoor en serveer met de kipgehaktballen.