Over

Evelien

Hi! Ik ben Evelien en ben gek op koken, maar dat moet ook wel anders zou deze website er niet zijn. Een recept in mijn hoofd en daar dan een heerlijk gerecht van maken daar kan ik superblij van worden. Ik maak makkelijke recepten maar ook recepten die soms wat meer tijd kosten, maar dit zeker waard zijn. Het ene gerecht is ook wat gezonder dan het andere er is dus keus genoeg en van alles wat. Het is altijd vers eten zonder pakjes en zakjes.

Dit is zeker niet iets van ik van huis uit mee gekregen heb. Thuis kreeg ik heerlijk eten hoor, maar wel gewoon de hollandse prak of de macaroni van mijn moeder, maar wel uit een pakje. Het zogenoemde agv tje. Tuurlijk gingen wij ook weleens uit eten, maar dit was dan meestal bij de chinees en dat echt wel exotische genoeg.

Zelf ontdekte ik de pizza en spare ribs, ja echt waar. Wij hadden en hebben nog steeds een restaurant in het dorp wat hierom bekend staat. Op den duur ging ik samenwonen en was het zelfs best moeilijk om een doodgewone schnitzel een beetje lekker uit de pan te krijgen en ging ik meer koken volgens een recept.

Koken en bakken ben ik dan ook steeds leuker gaan vinden en een uitdaging om elke keer weer een lekker en nieuw recept te ontwikkelen. Dit delen met de mensen die mijn lief zijn, dat is voor mij het toppunt van genieten.

Naast dat ik dit allemaal deel met jullie heb ik mijn passie gevonden in het fotograferen van de recepten die ik ontwikkel. Ik ben dan ook in te huren voor foodfotografie, productfotografie en receptontwikkeling. Ik heb al recepten mogen ontwikkelen en fotograferen. voor merken als Henri Willig, James Cooke en anderen.

butter chicken met naan

Heb je interesse in een samenwerking neem dan contact op via het onderstaande formulier. Of stuur een mail naar info@gezelligerecepten.nl


Heb je een andere persoonlijke of zakelijke vraag dan kan je die ook via onderstaand formulier of mail stellen. Je kan ook altijd een DM sturen via instagram.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Gezellige Recepten

kvk: 90321294