Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de gehalveerde krieltjes op een bakplaat en besprenkel ze met neutrale olie, zout en peper. Meng goed zodat ze gelijkmatig bedekt zijn. Bak in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 25 minuten, tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Meng het gehakt in een kom met paneermeel, ei en peper. Vorm het gehaktmengsel tot 6 gelijke gehaktballetjes.Smelt de bakboter in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de gehaktballetjes toe en bak ze aan alle kanten bruin, dit duurt meestal enkele minuten. Zet het vuur lager en laat de gehaktballetjes sudderen.
Voeg de gesneden ui toe aan de gehaktballetjes en bak deze mee tot ze zacht worden. Voeg dan de crispy chili olie, limoensap en ketjap manis toe voor extra smaak. Laat alles sudderen en meng goed..
In een andere pan, bak je de witlof in wat boter met een snufje zout gedurende ongeveer 5 minuten, tot ze iets zachter worden. Voeg vervolgens de honing toe en bak nog 30 seconden mee tot de witlof gekarameliseerd is.
Schik de gehaktballetjes op borden, giet de saus met ui erover en serveer samen met de knapperige krieltjes en gekarameliseerde witlof. Geniet van je maaltijd!