Ga terug

Garnalen diavolo - pittige garnalen

Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd20 minuten
Gang: lunch, Ontbijt, lunch en brunch

Ingrediënten

  • 250 gr garnalen
  • 2 sjalotten gesnipperd
  • 1 teen knoflook geraspt
  • 1 rode peper fijn gesneden zonder zaadjes
  • 1 el tomatenpuree
  • 200 ml room
  • 1 el cognac
  • ½ limoen alleen sap
  • peper en zout naar smaak

Instructies

  • Bak de garnalen kort en haal ze uit de pan.
  • Fruit de sjalotten, knoflook en rode peper tot ze zacht zijn. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze 30 seconden mee.
  • Giet de room, cognac en limoensap erbij en breng op smaak met zout en peper.
  • Voeg de garnalen toe en laat het geheel nog 1 minuut sudderen.
  • Serveer met stokbrood.