Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Garnalen diavolo - pittige garnalen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang:
lunch, Ontbijt, lunch en brunch
Ingrediënten
250
gr
garnalen
2
sjalotten
gesnipperd
1
teen
knoflook
geraspt
1
rode peper
fijn gesneden zonder zaadjes
1
el
tomatenpuree
200
ml
room
1
el
cognac
½
limoen
alleen sap
peper en zout
naar smaak
Instructies
Bak de garnalen kort en haal ze uit de pan.
Fruit de sjalotten, knoflook en rode peper tot ze zacht zijn. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze 30 seconden mee.
Giet de room, cognac en limoensap erbij en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de garnalen toe en laat het geheel nog 1 minuut sudderen.
Serveer met stokbrood.