Kook de farfalle pasta volgens de instructies op de verpakking.
Ontvel de chorizo worstjes en snijd ze in stukjes
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Je hebt geen extra vetstof nodig, omdat de worstjes voldoende vet afgeven. Bak de chorizo stukjes in de pan tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Voeg de fijn gesnipperde ui, courgette blokjes en aubergine blokjes toe aan de pan. Bak alles samen gedurende ongeveer 8 minuten, of tot de groenten zacht zijn geworden en een heerlijke smaak hebben opgenomen van de chorizo.
Giet de gekookte farfalle pasta (let op bewaar het kookvocht) af en voeg deze toe aan de pan met de gebakken ingrediënten. Je kunt ook een beetje kookvocht van de pasta toevoegen om de saus smeuïger te maken.
Strooi de geraspte Parmezaanse kaas over de pasta en roer goed door, zodat de kaas smelt en de pasta heerlijk romig wordt.
Als finishing touch kun je wat verse peterselie over de pasta strooien voor een frisse en kleurrijke garnering