Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Tomatensaus en yoghurtsaus
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd
40
minuten
min
Totale tijd
1
uur
uur
10
minuten
min
Servings:
4
Calories:
300
kcal
Ingrediƫnten
Tomatensaus
2 el ketchup
70 gr tomatenpuree
1 sjalot (gesnipperd)
1/4 tl chilipoeder
1/2 tl komijn
1/2 tl uienpoeder
peper en zout
Yoghurtsaus
170 gr dikke yoghurt
1/2 teen knoflook (geraspt)
Peper en zout
Instructies
Tomatensaus
Fruit sjalot aan totdat deze zacht is. Voeg de tomatenpuree en ketchup toe en bak even mee.
Voeg de kruiden en het water toe. Breng op smaak met peper en zout.
Yoghurtsaus
Meng de yoghurt met de knoflook en breng op smaak met peper en zout.