Ga terug

Tomatensaus en yoghurtsaus

Voorbereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd40 minuten
Totale tijd1 uur 10 minuten
Servings: 4
Calories: 300kcal

Ingrediƫnten

Tomatensaus

  • 2 el ketchup
  • 70 gr tomatenpuree
  • 1 sjalot (gesnipperd)
  • 1/4 tl chilipoeder
  • 1/2 tl komijn
  • 1/2 tl uienpoeder
  • peper en zout

Yoghurtsaus

  • 170 gr dikke yoghurt
  • 1/2 teen knoflook (geraspt)
  • Peper en zout

Instructies

Tomatensaus

  • Fruit sjalot aan totdat deze zacht is. Voeg de tomatenpuree en ketchup toe en bak even mee.
  • Voeg de kruiden en het water toe. Breng op smaak met peper en zout.

Yoghurtsaus

  • Meng de yoghurt met de knoflook en breng op smaak met peper en zout.