Chocolade scroppino met koffielikeur

Chocolade scroppino met koffielikeur
Chocolade scroppino met koffielikeur

Chocolade scroppino met koffielikeur

Ik kreeg van boomsma een heerlijk pakket met hun nieuwste koffielikeur. Deze smaakte al heerlijk gewoon puur naast een lekkere koffie, maar ik maakt er een winterse versie van scroppino mee. Scroppino is een tussengerecht of nagerecht. Deze versie zou ik als nagerecht serveren met een kop koffie.

Chocolade scroppino met koffielikeur

Voorbereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd40 minuten
Totale tijd1 uur 10 minuten
Servings: 2
Calories: 300kcal

Ingrediënten

  • 300 gr chocolade-ijs
  • 150 ml prosecco
  • 30 ml wodka
  • 50 ml boomsma koffielikeur

Instructies

  • Zorg dat alle dranken goed koud zijn.
  • Doe alles in de blender en zorg dat het goed door elkaar gemengd is. Schenk in mooie flute glazen.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept