Verdify

Verdify

Verdify is een bedrijf dat software ontwikkelt voor gepersonaliseerde recepten.

Bij Verdify vinden ze het belangrijk dat mensen een betere voedingskeuze kunnen maken door voor gezond en duurzaam eten te kiezen. Dit doen ze door gerichte reclame op jou website toe te voegen.

Ik ben benaderd door Verdify of ik dit belangrijk vind en hier aan mee wilde werken. Voor mij was deze keuze snel gemaakt. Het is fijn als je recepten een gezondere keuze aangegeven en je mensen hierdoor kan helpen een makkelijkere en betere keuze kan laten maken.

Het enige wat ik hiervoor hoefde te doen wat een code te installeren op mijn website. Dit gaat door middel van een online meeting en alles wordt goed uitgelegd. Ik ben zeker niet technisch aangelegd, maar dit lukte mij binnen 2 minuten.

Verdify

Als er een merk wordt geïnstalleerd op je website dan is dit een gesponsorde link. Dit wordt allemaal geregeld vanuit Verdify en je hoeft hier dus zelf niks voor te doen. Het voedingsteam selecteert deze duurzame en gezonde merken. Verdify selecteert uitsluitend voedselmerkpartners waarvan de producten passen in een gezonde leefstijl bij het beoogde gebruik. Ook wordt er gekeken naar productduurzaamheid, zoals betere verpakking en duurzame voedselproductie. Zo stel je consumenten in staat om betere voedselkeuzes te maken.

Alles gaat in goed overleg en vooraf worden er duidelijke afspraken over vergoedingen gemaakt. Door deze gesponsorde ingrediënten heb je meer website-inkomsten.

In de recepten komt er een automatische aanpassing die een keuze van een gesponsord merk aanbiedt. Vaak is dit een tijdelijke aanpassing en je bezoekers en jijzelf merken hier niks van. Je ziet alleen in de recepten voedsel merken voorbij komen. Als de campagne voorbij is zorgt Verdify dat de aanpassing er weer afgaat en alles weer is zoals het was.

Alles is gericht op jou website en hoe fijn is het als je mensen kan helpen met gezond eten en het kiezen van gezonde ingrediënten. Verdify onderhoudt alle contacten met de merken en ontwikkelt de technologie. 

Ik heb de samenwerking met dit bedrijf als zeer fijn ervaren. Als ik vragen heb, stel ik deze via de mail en krijg ik zeer snel antwoord terug. Niks is teveel en wil je iets niet of sta je ergens niet achter geen probleem, alles zodat het bij jou en je bezoekers past.

Meer informatie https://www.verdify.co.uk/publishers.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *