Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de chipotle peper in adobo saus met de geitenkaas in een blender.
Snij de kipfilet in (dus niet doormidden) en klap open. Sla plat met een deegroller of iets soortgelijks.
Vul met het chipotle peper in adobo saus geitenkaas mengsel. Maak dicht met cocktailprikkers. Strooi de buitenkant van de kipfilet met peper en zout
Bak de kipfilet in de olie bruin. Doe ze daarna in een ovenschaal en zet in de oven op 180 gr voor 15 minuten. Let op dunne kipfilet korter en dikke dus langer, ze moeten echt goed gaar zijn want rauwe kip is niet goed voor je. Als je ze indrukt en ze stevig aanvoelen zijn ze gaar.
Meng de couscous met het kokende water en dek dit af. Snij ondertussen de overige ingrediƫnten.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
Maak de couscous met een vork los en meng met de gerookte kip, cherrytomaatjes, bosui, feta, peterselie en pijnboompitten.
Breng op smaak met peper, zout en olijfolie.