Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Eiwrap met zalm en mierikwortelcreme
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
40
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang:
hapje, lunch
Servings:
10
servings
Ingrediƫnten
3 eieren
2 el mascarpone
2 tl mierikwortel
sap van een halve citroen
2 tl bieslook
100 gr gerookte zalm
2 tl kappertjes
2 tl dille fijn gehakt
peper
zout
Instructies
Kluts de eieren en bak deze. Haal uit de pan en laat afkoelen.
Meng mascarpone, mierikswortel, citroensap, bieslook, peper en zout.
Smeer het ei in met het mengsel, hierop komt de zalm en dan de kappertjes.
Rol op en steek er alvast prikkers in. Snij in porties. Strooi er wat peterselie over.