Ga terug

Eiwrap met zalm en mierikwortelcreme

Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd40 minuten
Totale tijd15 minuten
Gang: hapje, lunch
Servings: 10 servings

Ingrediƫnten

  • 3 eieren
  • 2 el mascarpone
  • 2 tl mierikwortel
  • sap van een halve citroen
  • 2 tl bieslook
  • 100 gr gerookte zalm
  • 2 tl kappertjes
  • 2 tl dille fijn gehakt
  • peper
  • zout

Instructies

  • Kluts de eieren en bak deze. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  • Meng mascarpone, mierikswortel, citroensap, bieslook, peper en zout.
  • Smeer het ei in met het mengsel, hierop komt de zalm en dan de kappertjes.
  • Rol op en steek er alvast prikkers in. Snij in porties. Strooi er wat peterselie over.