Snij de Chinese kool in dunne reepjes, de champignons in plakjes en dan nog een keer door, de bosui in ringen en snipper de knoflook.
Bak de kipgehakt rul. Voeg de Chinese kool, champignons, bosui en knoflook toe. Bak alles een minuut of 5 zodat de groenten slinken.
Laat bladerdeeg ontdooien.
Meng gochujang, ketjap manis, gemberpoeder, korianderpoeder, citroensap, peper, zout en suiker. Voeg dit mengsel toe en bak 1 minuut mee.
Steek het bladerdeeg uit zodat er een rondje ontstaat. Dit kan je doen met een schaaltje of een uitsteker.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vul met het mengsel en vouw dicht. Druk met een vork aan beide kanten in. Zo kan de vulling er niet uitlopen.
Kluts het ei en smeer een dun laagje op de empanadas.
Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 25 minuten.