1elverse dragongebruikt je gedroogd neem dan 1 tl.
½limoenalleen sap
200gr kriel met schildoorgesneden en grotere 2 keer doorsnijden
125grharicots verts
100grdoperwten
250grkabeljauw
peper
100grspekjesdoorgebakken
Instructies
Smelt de boter in een koekenpan en bak hier de sjalot in aan. Voeg de mosterd en bloem toe en bak 2 minuten mee. Voeg nu koud water in kleine scheutjes toe, roer goed tot het helemaal is opgenomen. Voeg zo al het water toe. Verkruimel het bouillonblokje erover en voeg de dille, dragon, limoen en peper naar smaak toe. Zet dit laag en laat zachtjes pruttelen.
Begin met het bakken van de kriel. Dit duurt het langst. Hoe kleiner de stukken hoe eerder gaar dus probeer alle stukken gelijk te houden zodat alles gelijk klaar is. Bak de kriel in wat olie in een koekenpan met peper en zout in ongeveer 15 minuten goudbruin. Na 5 minuten kook je de haricots verts en doperwten 10 minuten, dit kan in dezelfde pan. En bak dan ook gelijk de kabeljauw in boter in de koekenpan. Zo is alles gelijk klaar.