Meng alle ingrediënten voor het deeg en kneed dit tot een soepel deeg. Laat 2 uur rijzen en kneed daarna het lucht eruit. Je kan het deeg nu verdelen in 2 bollen en tot gebruik wegzetten of je doet het deeg in de koelast en gebruikt het de andere dag. Als je het dan uit de koelkast haalt verdeel je het in 2 bollen en laat je het een uurtje op kamer temperatuur komen.
Pesto
Meng alle ingrediënten voor de pesto en maal het fijn met de keukenmachine. Voeg olie toe om de juiste dikte te krijgen
Verwarm de oven voor op 275 graden met bakplaat.
Neem het pizzadeeg en deel in tweeën. Maak er een bol van en duw plat. Zo duw je de pizza met je handen uit tot een cirkel. Beleg de pizza met de pesto en de parmaham. Bak 10 á 13 minuten in de oven. Je ziet gauw genoeg dat de pizza gaar is.
Voeg nu de burrata en de rucola toe. Lekker met een beetje olijfolie over de burrata.