Meng de bloem met de melk en de gist. Voeg dan de eieren en zout toe. Meng met een garde, dek af en laat een half uurtje staan.
Smelt wat boter in een koekenpan en doe daar wat van het blini mengsel in, maak kleine hoopjes. Bak de blini's 2 a 3 minuten aan elke kant.
Beleg de blini's met de bresaola en kaas. Leg de belegde blini's (zonder te stapelen) op de bakplaat van de oven en laat de kaas smelten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Snij de tomaten in plakjes en doe op elke blini wat plakjes tomaat en stapel ze op elkaar. Garneer met de tuinkers
Omelet rolletjes
Meng de eieren met de chili vlokken, peper en zout. Doe wat boter in de pan en doe een heel dun laagjes eimengsel in de pan. Doe er wat plakjes van de pesto kaas op het ei en een deksel op de pan. Zet de pan nu op een wat lager vuur en laat de kaas smelten en het ei gaar worden. Rol de omelet op en serveer met wat bieslook.
Wat maak je verder
De kletzenbrood is lekker met de geitenkaas en de ananas gember dip. Croissantjes zijn altijd lekker bij een ontbijt. En wat fruit.