Ga terug

Varkenshaas met boursin en mosterdjus

Varkenshaas met boursin en mosterdjus
Voorbereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd40 minuten
Totale tijd1 uur 10 minuten
Gang: avondeten
Servings: 2
Calories: 300kcal

Ingrediƫnten

  • 2 varkenshaasjes
  • 1 pakje Boursin
  • 1/2 el mosterd
  • winterpeen
  • haricots verts
  • broccoli
  • roomboter

Instructies

  • Maak de groenten schoon, en kook deze 5 minuten in kokend water. Giet af en zet even weg.
  • Bak de varkenshaas in bakboter. Laat de varkenshaas na het bakken onder aluminiumfolie rusten.
  • Bak ondertussen de groenten voor een paar minuten met de roomboter in een koekenpan
  • Voeg wat water toe aan de jus waar je de varkenshaas in heb gebakken en de mosterd. Roer dit goed door. Heb je veel jus schep dan wat van het vet eraf.
  • Snij de varkenshaas in en vul met de Boursin.