Varkenshaas met boursin en mosterdjus

Varkenshaas met Boursin
Varkenshaas met Boursin is een heerlijke combi, mosterdjus erbij en je hebt een heerlijk stukje vlees. Ik eet hier alleen groenten bij die ik kort blancheer en daarna bak in de roomboter. De aardappelen, rijst of pasta mis je hier zeker niet bij het is een goed vullende maaltijd zo.
Mosterdjus
Mosterdjus is heel snel en makkelijk gemaakt. Je gebruikt een klein beetje van de jus waar je het vlees in heb gebakken. Hier doe je een klein beetje water bij en een halve eetlepel mosterd. Goed mengen en je hebt je mosterdjus. Het geeft net even wat extra smaak aan het vlees en groenten.

Ook een lekker en makkelijke maaltijd krokante kip met bimi
Varkenshaas met boursin en mosterdjus
Course: Avondeten2
Varkenshaas met boursin en mosterdjus
Ingredients
2 varkenshaasjes
1 pakje Boursin
1/2 el mosterd
winterpeen
haricots verts
broccoli
roomboter
Directions
- Maak de groenten schoon, en kook deze 5 minuten in kokend water. Giet af en zet even weg.
- Bak de varkenshaas in bakboter. Laat de varkenshaas na het bakken onder aluminiumfolie rusten.
- Bak ondertussen de groenten voor een paar minuten met de roomboter in een koekenpan
- Voeg wat water toe aan de jus waar je de varkenshaas in heb gebakken en de mosterd. Roer dit goed door. Heb je veel jus schep dan wat van het vet eraf.
- Snij de varkenshaas in en vul met de Boursin.