Ga terug

Zelfgemaakte eiersalade

Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
Totale tijd15 minuten
Gang: lunch
Servings: 6

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 3 el mayonaise
  • 3 el yoghurt
  • ¼ tl paprikapoeder
  • ½ tl kerriepoeder¼
  • ¼ tl chilipoeder
  • 1 tl mosterd
  • 10 strengen bieslook
  • ¼ tl peper
  • ¼ tl zout

Instructies

  • Kook de eieren in 8 minuten hard.
  • Meng alle ingrediënten, behalve de eieren, in een kom. Doe 1 el water bij het mengsel
  • Snij de eieren in stukjes. Ik gebruik hier een eiersnijder voor. Snij de eieren, draai en kwartslag en snij nog een keer. Dan heb je gelijk kleine stukjes ei, maar niet te klein. Heb je geen eiersnijder dan doe je het gewoon met een mes.
  • Meng alles door elkaar en breng op smaak met peper en zout.