Pasta met gegrilde groenten en feta

Pasta met gegrilde groenten en feta
Hier zijn we dus echt gek op pasta met gegrilde groenten en feta. Het is gezond, lekker en staat snel op tafel. Het zijn ook ingrediënten die ik altijd wel in huis heb. Heb je een groenten niet vervang je deze gewoon voor een andere groenten. Ik had nu courgette en aubergines dus heb die gebruikt. Neem wat je lekker vind en varieer lekker. Na een werkdag een gezonde maaltijd op tafel zetten kan soms moeilijk zijn. Je heb geen inspiratie en eigenlijk niet veel in huis, Voor dit gerecht heb je ook niet veel nodig en het staat snel op tafel. Je eet dan toch je groenten en een volwaardige maaltijd.
Pasta met gegrilde groenten en feta
Ingrediënten
- farfalle voor 2 personen
- 1/2 aubergine
- 1/2 courgette
- 10 cherrytomaatjes
- 50 gr feta
- 1 el arachideolie
- 10 plakjes gerookte kip
- Olijfolie
- 1 tl oregano (gedroogde)
- 1 teen knoflook fijn gesneden
- zout
- zwarte peper
Instructies
- Kook de pasta volgens de verpakking
- Snij de courgette en aubergine in plakjes.
- Meng de arachideolie met de oregano, zwarte peper en zout en meng.
- Smeer de plakjes aubergines en courgette in met het olie mengsel en bak ze op een grillpan.
- Bak de knoflook in een pan, doe hier de pasta en groenten bij en meng even snel in de pan met wat zwarte peper.
- Verdeel in 2 porties op de borden. Voeg de tomaatjes toe en verkruimel de feta over de pasta. Lekker met een scheut olijfolie.