Bladerdeeghapjes met kaas en parmaham

Bladerdeeghapjes met kaas en parmaham
Bladerdeeghapjes zijn sowieso mij favoriete hapjes. Wat je de hapjes ook mee beleg dikke kans dat ik ze lust. Nou heb ik heel veel favoriete hapjes dus dit zegt niet alles. Dit is ook nog eens een makkelijk hapje om te maken en zelfgemaakte hapjes doen het altijd goed bij je gasten.
Ik gebruik cheddar en belegen kaas. Cheddar smelt heel goed en in combinatie met belegen kaas krijg je een heerlijke smaak.

Bladerdeeghapjes met kaas en parmaham
Ingrediƫnten
- 1 rol bladerdeeg
- 150 gr parmaham
- 100 gr cheddar
- 100 gr belegen kaas
- jalapeno
- 50 gr ontbijtspek
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Bak het spek, haal uit de pan en laat afkoelen. Als het is afgekoeld snij het dan in stukjes.
- Rol de bladerdeeg uit en leg de parmaham erop. Daarop cheddar, belegen kaas, jalapeno en spek.
- Rol het op en snij het eerste stukje ervan af. En snij dan stukken van ongeveer 1 cm breed. Leg deze op een bakplaat en bak ze 15-20 minuten in de oven. Dezelfde dag opeten zijn ze het lekkerst.