Bladerdeeghapjes met pittig gehakt

Bladerdeeghapjes met pittig gehakt
Bladerdeeghapjes met pittig gehakt zijn altijd goed en hier zeker favoriet. Het is makkelijk, snel en je kan er alle kanten mee op. Dit keer heb ik er lekker pittig gehakt in gedaan. Hou je niet van pittig doe je er gewoon wat minder chilipoeder in.
Dit hapje doet het altijd super goed op een feestje. Als je ze van te voren helemaal afmaakt, hoef je ze alleen nog even in de oven te doen. Dit soort hapjes vind ik dus ideaal. Zo kan je bij je gasten blijven en dat is wel zo gezellig.

Als ik gehakt koop, doe ik dit bij de slager en gebruik ik altijd half om half gehakt. Dit is minder droog en veel lekkerder voor in dit soort recepten.
Ander lekker om hapje om te maken hammousse soesjes

Bladerdeeghapjes met pittig gehakt
Ingrediënten
- 250 gr gehakt (half om half)
- 6 plakjes bladerdeeg
- ¼ tl chilipoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl paprikapoeder
- ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl mosterd (colman)
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Haal het bladerdeeg uit de vriezer en laat deze een beetje ontdooien. Meng ondertussen alle ingrediënten voor het gehakt.
- Verdeel het gehakt over de bladerdeeg plakjes. Vouw de punten naar binnen en smeer wat water op de punten.
- Bak 20 minuten in de oven.