Geitenkaas loempiaatjes

Geitenkaas loempiaatjes
Geitenkaas loempiaatjes

Geitenkaas loempiaatjes

Dit is comfortfood ten top. Dit hapje, nou ja hapje het is zijn geitenkaas loempiaatjes. Wil je er een hapje van maken zou ik ze zeker door de helft doen. Bij de lunch past deze maat beter denk ik. Geitenkaas en appelstroop is echt een topcombinatie. Ik vind deze combinatie persoonlijk beter dan met honig maar dat is persoonlijk.

Als je wil kan hier chilisaus bij gegeten worden, maar dit vind ik niet nodig. Mijn test eter (lees de man) vind dit dan weer wel. Zo zie je maar smaken verschillen.

Het eekhoorntjesbrood wat ik gebruik is gedroogd. Deze koop je bij Albert Heijn eekhoorntjesbrood Dit is makkelijk om in huis te hebben en lang houdbaar. De smaak is intenser dan gewone champignons, maar deze kan je ook gebruiken in dit recept als je da liever wil


Liever een ander hapje maken

Geitenkaas loempiaatjes

Course: Hapjes
Porties

7

Ingredients

Directions

  • Bereid het eekhoorntjesbrood zoals op de verpakking staat. Snipper de rode ui. Bak de ui met het eekhoorntjesbrood een paar minuten op laag vuur.
  • Prak de geitenkaas met een vork wat losser en meng met het eekhoortjesbrood, rode ui en peper. Voeg eventueel naar smaak zout toe.
  • Neem een vel filodeeg met de punt naar beneden. Smeer hier wat appelstroop op, dan de geitenkaas en macadamianoten. Vouw de zijkanten naar binnen , smeer de punt in met wat water en rol op.
  • Smeer de bovenkant in met wat water, en bak ze in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 15 minuten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *