Cheeseburger homemade

Hamburger homemade
Hamburger homemade

Cheeseburger homemade

Met deze cheeseburger homemade ben ik echt heel blij. Ik heb al vaker een cheeseburger gemaakt en bijgeschaafd en weer iets anders toegevoegd en dit is hem dan geworden. De burger is lekker sappig en de heerlijke zelfgemaakte saus en kaas veel kaas. Ook ik ga weleens naar de Mac om daar een cheeseburger te eten. Is snel moet zeggen op dat moment nog lekker ook, maar geloof me als ik zeg dat deze homemade cheeseburger zoveel lekkerder is en die moet je dan ook echt eens proberen.

Cheeseburger homemade

Course: Laatste berichten
Servings

2

servings

Ingredients

  • 250 gr gehakt

  • 1/4 geschaafde rode ui

  • 1 tl mosterd

  • 1 tl ketjap manis

  • 1 tl ketchup

  • 1 ei

  • 1/4 tl paprikapoeder

  • 4 el paneermeel

  • peper

  • zout

  • 3 el mayonaise

  • 1,5 el ketchup

  • 1 tl mosterd

  • 1 tl azijn

  • 1 fijngesneden augurk

  • 1 el suiker

  • 4 plakjes cheddar

  • 2 brioche broodjes of witte bolletjes

  • little gem

  • 1 tomaat

Directions

  • Meng de mayonaise, ketchup, mosterd, azijn, suiker en augurk in een pannetje. Laat dit even zachtjes door pruttelen en zet in de koelkast zodat de saus kan afkoelen.
  • Meng de gehakt met de overige ingrediënten en meng goed door. Verdeel het in 2 gelijke delen. Maak er ballen van en druk plat. Bak ze in een grillpan in 10 á 15 minuten gaar. Leg de laatste 2 minuten de kaas erop zodat deze kan smelten.
  • Beleg het broodje met de sla, hamburger, tomaat en doe de saus op het kapje brood en plaats deze op de tomaten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *