Focaccia met eiersalade en gerookte kip

Broodje eiersalade met spek en gerookte kip
Broodje eiersalade met spek en gerookte kip

Focaccia

Focaccia met eiersalade en gerookte kip. De focaccia die ik voor dit broodje gebruikt maak ik zelf. Het recept vind je hier. Je kan natuurlijk ook gewoon een focaccia kopen of een ander lekker broodje. Ik hou ervan om brood te bakken en vind dit super leuk om te doen.

Eiersalade

De eiersalade voor dit broodje heb ik ook zelfgemaakt. Meestal maak ik me eiersalade zelf, die vind ik natuurlijk het lekkerst en het is ook niet moeilijk om te maken. Het voordeel van zelfgemaakt is ook dat je precies weet wat erin zit en dat er geen rotzooi inzit. Het recept vind je hier.

Focaccia met eiersalade en gerookte kip

Course: Lunch
Porties

2

Ingredients

  • eiersalade

  • focaccia

  • 1 ons gerookte kip

  • 6 plakjes ontbijtspek

  • 4 blaadjes kropsla

  • 8 cherrytomaatjes

Directions

  • Maak de focaccia en de eiersalade. Bak de spek en snij de gerookte kipfilet. Was de sla en tomaatjes en droog af.
  • Beleg het broodje met de sla, gerookte kip, eiersalade, tomaatjes en als laatste met de spek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *