Gevulde eieren met hollandse garnalen

Gevulde eieren zijn echt heerlijke hapjes die misschien als ouderwets worden beschouwd, maar vaak een succes zijn op feestjes en partijen, of met Pasen tijdens de paaslunch.
Gevulde eieren met hollandse garnalen
Dit gerechtje, bestaande uit hardgekookte eieren gevuld met een mengsel van Hollandse garnalen, mayonaise, ketchup, whiskey en paprikapoeder, heeft een nostalgisch tintje. Het is geschikt als voorgerecht, bijgerecht of als snack op een feestje
Hoe maak je gevulde eieren?
Gevulde eieren zijn een eenvoudige lekkernij. Voor een smakelijk en eenvoudig recept tijdens Pasen zijn gevulde eieren perfect. Het proces is simpel, kook de eieren hard, als je niet zeker bent hoelang ze moeten koken, gebruik dan een eierkoker. Verwijder na het pellen het eigeel, prak dit en voeg mayonaise, ketchup, whiskey, paprikapoeder, peper en zout toe. Vul hiermee de eieren, en voeg in dit geval ook wat Hollandse garnalen toe. Een ander lekker hapje met ei tijdens Pasen is bijvoorbeeld een eiwrap met zalm en mierikswortelcreme.

Hollandse garnalen
Gevulde eieren met Hollandse garnalen bieden een heerlijke en eenvoudige manier om garnalen te gebruiken in een gerecht. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een smakelijke snack. Hollandse garnalen zijn de lekkerste garnalen die je zo kunt eten; ze zijn namelijk al gekookt en hebben eigenlijk niets nodig. Je kunt ze ook goed verwerken in een salade of met een beetje whiskysaus op een stokbroodje.
Gevulde eieren met hollandse garnalen
Ingrediënten
- 4 eieren
- 2 el mayonaise
- 2 tl ketchup
- 2 tl whiskey
- ½ tl paprikapoeder
- peper
- zout
- 50 gr hollandse garnalen
- peterselie voor garnering
Instructies
- Kook de eieren in 7 minuten hard. Snij doormidden en haal het eigeel eruit.
- Prak het eigeel en meng met de mayonaise, ketchup, whiskey, paprikapoeder, peper en zout.
- Doe alles in een spuitzak en spuit het in het ei.
- Maak op met de garnalen en peterselie




