Gevulde eieren met hollandse garnalen

Gevulde eieren met hollandse garnalen
Maak jij weleens dit lekkere hapje? Dit is natuurlijk super makkelijk en misschien een ouderwets hapje, maar altijd een succes en nog steeds waanzinnig populair. Deze gevulde eieren zijn net even anders en een succes op je feestje. Koop wel garnalen die msc gecertificeerde zijn. Dit gaat overbevissing tegen.
Ze zijn makkelijk om klaar te maken en het kost niet veel tijd. Er zijn eindeloos veel variaties op dit hapje. Je kan ze goed van te voren klaarmaken, maar dek ze dan wel goed af en bewaar ze koel anders verkleuren ze en zien de eieren er niet meer zo smakelijk uit.

Lekker tijdens pasen tijdens het buffet of brunch. Maar als je een feestje geeft kan dit ook heel goed. Soms hoor je dan weleens zo dan is een ouderwets hapje, maar geloof me iedereen eet er smakelijk van.
Ook lekker tijdens de paas brunch roerei met groenten
Gevulde eieren met hollandse garnalen
Course: HapjesDifficulty: Makkelijk8
10
minutes15
minutesIngredients
4 eieren
2 el mayonaise
2 tl ketchup
2 tl whiskey
1/2 tl paprikapoeder
50 gr hollandse garnalen
peper
zout
peterselie voor garnering
Directions
- Kook de eieren in 7 minuten hard. Snij doormidden en haal het eigeel eruit.
- Prak het eigeel en meng met de mayonaise, ketchup, whiskey, peper en zout.
- Doe alles in een spuitzak en spuit het in het ei.
- Maak op met de garnalen en peterselie