Parmezaanse kaaskoekjes

Parmezaanse kaaskoekjes
Kaaskoekjes zijn sowieso heerlijk, maar zelfgemaakt is natuurlijk nog beter. Deze koekjes zijn makkelijk te maken en iedereen vind ze lekker en zeker als je verteld dat je ze zelf gemaakt hebt. Ik koop een stuk parmezaanse kaas en rasp dit dan zelf. Ik denk (of het zo is geen idee) dat de kaas uit het zakje wat droger is. Heb je geen zin in raspen koop je gewoon zo”n zakje.
Parmezaanse kaaskoekjes
Porties
20
Ingredients
110 gr bloem
110 gr parmezaanse kaas
80 gr roomboter
1 eidooier
snuf zout
Directions
- Meng alle ingrediënten in de keukenmachine of met de hand.
- Rol het op en doe er huishoudfolie over en laat voor minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
- Verwarm de over op 175 graden
- Snij er dunne plakjes van en leg deze op de bakplaat. Bak 15 minuten. Laat ze afkoelen voordat je ze eet of in een blik doet.