Gnocchi met truffeltapenade

Gnocchi met truffeltapenade
Ik denk dat dit mijn eerste keer was dat ik kennis maakte met gnocchi. Wist ook niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Ik dacht wel gelijk ik ga je bakken want ik hou van een krokant korstje. En dat is een goede zet geweest. De gnocchi is heerlijk krokant en aan de binnenkant lekker zacht en romig.

Zelfgemaakte gnocchi
Ik heb geen idee hoe zelfgemaakte gnocchi smaakt. Ik ben wel van het alles wat je zei maakt is lekkerder, maar in dit geval kies ik voor de kant en klare.
In de supermarkt heb je ook de vers gemaakte en uit een pak. Ik heb beide varianten geprobeerd en heb bij de supermarkt niet echt een favoriet. Tegenwoordig bestel ik de verse gnocchi bij Crisp en deze is voor mij nu de lekkerste.
Gnocchi met truffeltapenade
Ingrediënten
- 1 pak gnocchi
- 3 tl truffeltapenade
- 1 wortel in plakjes
- 1 doosje truffelsalami
- parmezaanse kaas
Instructies
- Bak de wortel 5 minuten in wat olie.
- Voeg de gnocchi toe en bak 5 minuten mee.
- Voeg 3 theelepels truffeltapenade toe.
- Snij de truffelsalami in reepjes en voeg toe.
- Bak alles nog 5 minuten zodat de smaken goed mengen.
- Lekker met een groene salade en parmezaanse kaas




